Connectivity

Met onze VoIP bent u overal en flexibel bereikbaar. Ook uw internetverbinding kunnen wij leveren

Connectivity is simpelweg het verbinden van uw apparatuur met het netwerk of internet. Waarbij hebben wij een globale onderverdeling gemaakt zoals hier onder.

 

VoIP (Voice over Internet Protocol)
Is een technologie waarmee spraak- en multimediaberichten via internet worden verzonden. Het is een kosteneffectieve manier om te communiceren en biedt veel functies van een telefooncentrale.
VoIP kan worden gebruikt voor spraak- en videoconferenties, instant messaging en andere vormen van communicatie. Het is ook mogelijk om VoIP te integreren met andere bedrijfsapplicaties, zoals CRM-systemen en e-mail.

Internetverbindingen
Zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijf om toegang te krijgt tot uw bedrijfsapplicaties en -gegevens. Het is belangrijk om een betrouwbare internetverbinding te hebben die snel en veilig is. Er zijn verschillende soorten internetverbindingen beschikbaar, waaronder DSL, kabelinternet en glasvezelinternet .
Doormiddel van een professionale, passende WiFi oplossing kunnen wij uw medewerkers en klanten toegang te geven tot een stabiele internet/ netwerkverbinding .

Digitaal vergaderen
Is een manier om op afstand te communiceren met collega’s, klanten en partners. Het maakt gebruik van technologieën zoals videoconferenties, webinars en online samenwerkingstools om de communicatie te vergemakkelijken. Digitaal vergaderen is een kosteneffectieve manier om te communiceren en kan helpen om de productiviteit te verhogen en de reistijd te verminderen.