Bedrijfsprofiel

ICT United is een full-servicebedrijf voor ict en webdesign. Het bestaat uit een team van enthousiaste en vakkundige ontwerpers, ict-ers, vormgevers, technici en installateurs met ruime ervaring op het gebied van automatisering, webdesign, grafisch ontwerp en telecommunicatie. Sinds 2000 leveren wij producten en oplossingen op maat aan zeer tevreden klanten in het mkb, onder verenigingen en (openbare) instellingen. Door de bundeling van onze specialisaties kunnen wij voor vragen of problemen op de verschillende gebieden één geïntegreerde oplossing bieden. Alle expertise dus onder één dak.

Onze visie: voor elk probleem een oplossing op maat
Bij ons staat de klant voorop, en datgene waar hij het beste mee is gediend. Daarom gaan wij, samen met u, op zoek naar de beste oplossing, kijken wij kritisch naar de noodzaak van investeringen en wegen wij alle opties op kosten & baten. Met plezier, want de beste oplossingen zijn soms heel eenvoudig en niet duur.

Ons doel: u zo snel en vakkundig mogelijk helpen
Dit doel bereiken wij natuurlijk onder meer met onze kennis en ervaring, gebundeld onder één dak. Zo worden onze producten altijd geïnstalleerd onder leiding van een meewerkend voorman van ons team. Maar ons doel bereiken wij ook met onze service. Wij werken met 'één loket' en zijn 24 uur per dag bereikbaar. U heeft bij ons één contactpersoon die volledig op de hoogte is van uw situatie en die altijd bereikbaar is voor al uw vragen over onze producten en diensten. Eventuele problemen worden door hem snel en vakkundig opgelost. Op locatie of op afstand (remote).

Onze kracht: de techniek van nu met de service van toen
De kracht van ICT United ligt in de combinatie van ruime technische kennis en persoonlijke aandacht. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundig advies waar wij graag de tijd voor nemen. Want uw tevredenheid is voor ons even belangrijk als voor u. De voordelen van ICT United op een rij:

  • Jarenlange kennis en ervaring.
  • Een enthousiast en breed georiënteerd team.
  • (Deel)oplossingen zijn volledig op elkaar afgestemd.
  • Eén bedrijf voor al uw verschillende problemen.
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.